Вегетаріанський плов з адигейський сиром

Вегетаріанський плов з адигейський сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі ми знаємо як приготувати плов, адже це популярна і дуже смачне блюдо. Воно зазвичай складається з рису, овочів, зокрема, моркви, м’яса або риби.

Покроковий рецепт

З чого ж почати і як приготувати вегетаріанський плов адигейський сиром? Рис – це основний елемент плову, і йому потрібно приділити особливу увагу. Спочатку його необхідно промити, і бажано два рази, очистити від сміття, чорних крупинок і відварити.

Тушкуємо моркву і підсмажуємо сир.Беремо сиру моркву, миємо та очищаємо. Потім її можна натерти на крупній тертці або порізати на невеликі, середньої товщини скибочки. Викладаємо на сковороду, прикриваємо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні. Це займе хвилин 15.

Переходимо до сиру. Його слід нарізати невеликими кубиками і злегка підсмажити на сковорідці. Час готовності залежить від особистих переваг – вийде менш або більш підсмажена кірочка. Щоб трохи заощадити час, можна відразу злегка підсмажити сир.

Додати спеції, перемішати інгредієнти. Приємного апетиту і готуйте із задоволенням!