Венеціанський салат з виноградом і курячою грудкою

Венеціанський салат з виноградом і курячою грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Горішки крупно рубають і підсмажують на сухій сковорідці протягом 2-х хвилин.

Куряче філе відварюють в солоній воді до готовності і ріжуть невеликими шматочками.

Цибулю почистити, дуже дрібно порізати.

Молоді стебла селери дрібно ріжуть. Всі раніше порізані інгредієнти і горішки закидають в миску. Додають за смаком прянощі (не багато).

Закидають помитий і обсушенный виноград. Додають майонез і перемішують. Приправляють за смаком перцем, сіллю. Знову перемішують.

Подають готовий салатик на сервировочном блюді, яке вкривають салатом мікс. Перед подачею присипають салат дрібкою прянощів.