Вермішель з сиром і зеленню на сковороді

Вермішель з сиром і зеленню на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У каструлю наливаємо необхідну кількість води. Ставимо її нервувати. Солимо. Коли вода почне кипіти, переправляємо в неї вермішель. Відразу перемішуємо, щоб вермішель не зібрався в грудку. Варимо 5 хвилин, постійно помішуючи.

Паралельно подрібнюємо на тертці сир.

На сковороду викладаємо шматочок вершкового масла, розтоплюємо його. Вермішель відкидаємо на друшляк, промиваємо.

Вермішель перекладаємо на сковороду.

Присипаємо зверху натертим сиром.

Зверху присипаємо посіченою свіжої зеленню.

Інгредієнти перемішуємо. Тушкуємо під кришкою кілька хвилин. Відразу подаємо готову вермішель з сиром до столу. Приємного перекусу!