Вермішелевий суп з фрикадельками

Вермішелевий суп з фрикадельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легко і швидко, коли зовсім мало часу.

Інгредієнти

Вода – 2.5 літра
Картопля – 3шт
Цибуля – 1шт Порізати кубиками
Морква – 1шт Потерти на дрібній тертці
Вермішель – 65гр Дрібна
Фарш – 150гр Для фрикадельок
Яйце – 1шт

Як приготувати Вермішелевий суп з фрикадельками

Всього один годину, і у Вас готовий цей простий супчик.

Покроковий рецепт

Коли зовсім мало часу, я готую такий суп, а фарш зазвичай заготовляю заздалегідь. Для приготування такого супу, нам знадобиться зовсім невеликий набір продуктів. Цибулю, моркву, вермішель, фарш і яйце.


Цибулю дрібно режим кубиками, додаємо терту моркву і обсмажуємо все до готовності, у мене пішло приблизно 7 хвилин. Поки смажиться наша зажарка, в кип’ячену воду кладемо, не крупно порізану картоплю. І Варимо 20хвилин. Тим часом з фаршу робимо невеликі фрикадельки. І через 20 хвилин додаємо до картоплі, варимо ще хвилин 20. Після додаємо дрібну вермішель і варимо зовсім трошки, приблизно 10хвилин.


Далі розбиваємо в тарілці яйце і збиваємо виделкою. Помішуючи суп виделкою виливаємо в наш суп, збите яйце. Солимо, додаємо лавровий лист, ще 5хвилин і наш суп готовий.