Віденські вафлі

Віденські вафлі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо необхідні продукти.

Вершкове масло розм’якшити в мікрохвильовці 1-2 хвилину на самому маленькому варіанті.

Ретельно розтерти з цукровим піском.


Додаємо молоко і яйця. Збиваємо. При використанні міксера тісто виходить пишніше.(На мій смак).


Після додавання борошна і розпушувача знову перемішуємо. Домагаємося, щоб маса стала однорідною.

Тісто виходить щільним, густим.

У розігріту вафельницю викладаємо тісто. Щоб пригостити 3-4 людини на сніданок (приблизно 12 вафель), я викладаю по 2 неповні столові ложки на кожне відділення. Але тут все залежить від типу вашої вафельниці. Не переборщіть, інакше, при натисканні, тісто витече з боків.

Випікаю приблизно 4 хвилини. При подачі посипати цукровою пудрою і прикрасити.

Вафлі можна їсти з ягодами і фруктами, медом, варенням і навіть з морозивом!
Бажаю успіху і приємного апетиту!