Відкриті дріжджові пиріжки зі шпинатом і пиколини

Відкриті дріжджові пиріжки зі шпинатом і пиколини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Тісто листкове дріжджове – 2 пласта
Ковбаски – 8 шт. (пиколини міні)
Сир Моцарелла – 40 м (за бажанням присипати зверху)
Шпинат – 8 чайних ложок
Яйця курячі – 1 шт.
Вершки – 2 столові ложки
Сіль – щіпка

Як приготувати Відкриті дріжджові пиріжки зі шпинатом і пиколини

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Тісто розморозити при кімнатній температурі. Розкачати тісто на присипаної борошном робочій поверхні, товщиною в 0,5 див. Розрізати тісто на 4 рівні частини. Кожен квадратик тіста викласти у форму для запікання. На дно тесту покласти по 1 чайній ложці розмороженого шпинату.

Ковбаски нарізати тонкими кружками. За кілька гуртків викласти на шпинат.

1 невелике куряче яйце збити з 2-ма столовими ложками вершків. За смаком суміш посолити. Розлити яєчну суміш по формочках. (Сир я не використовувала. За бажанням, ви можете присипати зверху тертий сир).

Випікати відкриті пиріжки з дріжджового тіста в розігрітій до 180 градусів духовці на середньому рівні близько 15 хвилин. Подавати дріжджові пиріжки до столу теплими. Приємного апетиту!