Відкритий картопляний пиріг з житнім борошном

Відкритий картопляний пиріг з житнім борошном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Яйця змішати з молоком,додати соду, погасити її оцтом 3%. Додати по щіпці солі і цукру.


Додати пшеничне борошно, перемішати, потім житнє борошно, перемішати.

У тісто додати рослинне масло, перемішати.



Я користуюся для випічки важкої бабусиної формою, тому її змащую маргарином, присипаю трохи борошном. Можна використовувати сучасні форми, і обійтися без змащення. У форму вилити тісто рівним шаром.

Цибулю нарізати півкільцями і викласти на тісто.


Картоплю нарізати, посолити, посипати зеленню кропу, додати майонез і сметану і все перемішати. Викласти на тісто рівним шаром.Відправляємо в розігріту духовку на 1 годину.Ну ось і все, через годину наш пиріг готовий.