Смачне ласощі для ласунів. Приготувати полуничний пиріг просто і легко!

Інгредієнти
| Тісто листкове – 200 гр бездріжджове | |
| Полуниця – 1 ст. | |
| Цукор – 2-3 ст. л. | |
| Крохмаль – 1 ст. л. | |
| Яйце – 1 шт. | |
| Борошно – 1 ч. л. |
Основа нашого пирога – це листкове бездріжджове тісто. Його слід заздалегідь розморозити. Полуницю промити добре, видалити плодоніжки. Перекласти полуницю в друшляк, щоб стекла зайва вода. Починаємо готувати відкритий полуничний пиріг.
Покроковий рецепт

Пласт листкового бездріжджового тіста перекладаємо на присипаний борошном стіл. Розкачуємо тісто. Вирізаємо коло, використовуючи об’ємну тарілку або кришку в якості шаблону. Відразу перекладаємо основу для пирога на деко, який рекомендуємо застелити пергаментом.

Промиту підготовлену полуницю нарізаємо на шматочки. Викладаємо начинку на основу пирога.

Полуницю присипаємо цукровим піском.

А ще потрібно посипати начинку крохмалем.

Оформляємо краю відкритого пирога.

Змащуємо їх збитим курячим яйцем.

Пиріг з полуницею відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 25 хвилин. Угощаемся смачним пирогом, коли він повністю охолоне. Приємного чаювання!
