Вінегрет з горошком і квашеною капустою

Вінегрет з горошком і квашеною капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вінегрет – це не тільки смачний салат, але ще й корисний для фігури. Приготувати його можна з зеленим горошком і квашеною капустою – вийде цікаве і вдале поєднання.

Інгредієнти

картопля – 2-3 шт.
буряк – 1 шт.
морква – 1 шт.
зелений горошок консервований – 1/2 банки
квашеної капусти – трохи
цибуля ріпчаста – 1 головка
кріп – для подачі
масло (беруть рослинне) – 2 ст. ложки
оцет – 2 ст. ложки
гірчиця – 1 ч. ложка або за смаком
цукор – за смаком
сіль з перцем – за смаком

Як приготувати Вінегрет з горошком і квашеною капустою

Салатом можна швидко перекусити у будь-який час доби, він дуже легко засвоюється і корисний для травлення.

Покроковий рецепт

1. Картоплю з морквою і буряком відварюють до м’якості, охолоджують, очищають, ріжуть кубиками.

2. Відкрити консервований горошок і злити зайву рідину.

3. Квашену капусту промивають і подрібнюють.

4. Ріпчасту цибулю очистити і дрібно шаткують.

5. Тепер готують заправку. Для цього змішують масло з оцтом, гірчицею. Додають за смаком цукор, перчик з сіллю. Салатну суміш заправляють цим ароматним соусом.

6. Подають до столу, прикрасивши порізаною зеленню.

7. Салатом можна швидко перекусити у будь-який час доби, він дуже легко засвоюється і корисний для травлення.