Вінегрет – це не тільки смачний салат, але ще й корисний для фігури. Приготувати його можна з зеленим горошком і квашеною капустою – вийде цікаве і вдале поєднання.
Інгредієнти
картопля – 2-3 шт. | |
буряк – 1 шт. | |
морква – 1 шт. | |
зелений горошок консервований – 1/2 банки | |
квашеної капусти – трохи | |
цибуля ріпчаста – 1 головка | |
кріп – для подачі | |
масло (беруть рослинне) – 2 ст. ложки | |
оцет – 2 ст. ложки | |
гірчиця – 1 ч. ложка або за смаком | |
цукор – за смаком | |
сіль з перцем – за смаком |
Салатом можна швидко перекусити у будь-який час доби, він дуже легко засвоюється і корисний для травлення.
Покроковий рецепт
1. Картоплю з морквою і буряком відварюють до м’якості, охолоджують, очищають, ріжуть кубиками.
2. Відкрити консервований горошок і злити зайву рідину.
3. Квашену капусту промивають і подрібнюють.
4. Ріпчасту цибулю очистити і дрібно шаткують.
5. Тепер готують заправку. Для цього змішують масло з оцтом, гірчицею. Додають за смаком цукор, перчик з сіллю. Салатну суміш заправляють цим ароматним соусом.
6. Подають до столу, прикрасивши порізаною зеленню.
7. Салатом можна швидко перекусити у будь-який час доби, він дуже легко засвоюється і корисний для травлення.