Інгредієнти
Кавун – 100 г | |
Диня – 100 г | |
Вино біле сухе (або десертне) — 120 мл | |
Цукор – 1-2 дес. л. | |
Желатин – 10 г | |
Сік лимона – кілька крапель |
Як приготувати Винне желе з кавуном і динею
Покроковий рецепт
Ложкою – нуазеткой вийняти м’якоть з кавуна у вигляді кульок.
Те ж саме проробити з динею. Кульки відкласти в сторону.
У білому вині розчинити цукор, додати кілька крапель лимона (за смаком). Суміш довести до кипіння. Додати швидкорозчинний желатин і ретельно перемішати до його розчинення. Остудити.
Динні і кавунові кульки розкласти в стакани або фужери, залити винним желе. Поставити в холодильник до застудневания желе.
Подавати до столу, прикрасивши листочками м’яти.
Насолоджуйтесь!