Винне желе з кавуном і динею

Винне желе з кавуном і динею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Кавун – 100 г
Диня – 100 г
Вино біле сухе (або десертне) — 120 мл
Цукор – 1-2 дес. л.
Желатин – 10 г
Сік лимона – кілька крапель

Як приготувати Винне желе з кавуном і динею

Покроковий рецепт

Ложкою – нуазеткой вийняти м’якоть з кавуна у вигляді кульок.

Те ж саме проробити з динею. Кульки відкласти в сторону.

У білому вині розчинити цукор, додати кілька крапель лимона (за смаком). Суміш довести до кипіння. Додати швидкорозчинний желатин і ретельно перемішати до його розчинення. Остудити.

Динні і кавунові кульки розкласти в стакани або фужери, залити винним желе. Поставити в холодильник до застудневания желе.

Подавати до столу, прикрасивши листочками м’яти.
Насолоджуйтесь!