Вишня у вишневому желе

Вишня у вишневому желе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Охолоджуючий десерт – вишня у вишневому желе

Інгредієнти

Вишня – 400 гр.
Вода – 500 мл
Цукор – 80 гр.
Желатин – 15 гр.

Як приготувати Вишня у вишневому желе

Легкий літній десерт з сезонних ягід чудово освіжить у спекотні дні, коли сонце нестерпно палить і не хочеться нічого важкого для шлунка

Покроковий рецепт

1. З води, 250 грам вишень і цукру зварити компот.

2. Компот процідити. Вишні з компоту в цьому рецепті ми не будемо використовувати.

3. Залити желатин компотом і дати набрякнути.

4. З вишень видалити кісточки. Кількість вишень може варіювати в залежності від того, скільки хочете, щоб їх було в келиху.

5. Розкладіть вишні на дно келихів.


6. Желатин з компотом розвести на плиті. Влити в келихи з вишнями. Поставити в холодильник для застигання.