Охолоджуючий десерт – вишня у вишневому желе
Інгредієнти
Вишня – 400 гр. | |
Вода – 500 мл | |
Цукор – 80 гр. | |
Желатин – 15 гр. |
Як приготувати Вишня у вишневому желе
Легкий літній десерт з сезонних ягід чудово освіжить у спекотні дні, коли сонце нестерпно палить і не хочеться нічого важкого для шлунка
Покроковий рецепт
1. З води, 250 грам вишень і цукру зварити компот.
2. Компот процідити. Вишні з компоту в цьому рецепті ми не будемо використовувати.
3. Залити желатин компотом і дати набрякнути.
4. З вишень видалити кісточки. Кількість вишень може варіювати в залежності від того, скільки хочете, щоб їх було в келиху.
5. Розкладіть вишні на дно келихів.
6. Желатин з компотом розвести на плиті. Влити в келихи з вишнями. Поставити в холодильник для застигання.