Манго почистити, зрізати м’якоть, покласти у велику чашу.
Натуральним рідким залити йогуртом манго, додати свіжовичавлений лимонний сік, який повинен бути попередньо проціджений. Перемішати все і години на два відправити в холодильну камеру.
Витягнути охолоджений фрукт і пюрировать блендером.
Тепер видалити волокна з насінням у дині, зрізати всю шкірку. Потім динну м’якоть нарізати невеликими шматками і викласти до інших подрібненим компонентів. Пюрировать ще раз.
Тепер взяти огірочок, якщо насіння великі їх потрібно видалити і нарізати маленькими кубиками.
Перелити приготовану дынно-манговий суп в глибокі порційні тарілки. З краю тарілки викласти огіркові кубики, присипати смаженими горішками і гострого перцю пластівцями. Прошутто одягнути на шпажку і подавати до столу. Приємного апетиту!