Вишуканий салат з курячої печінки з овочами

Вишуканий салат з курячої печінки з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В дієтичне меню рекомендується включити вишуканий салат з курячої печінки з овочами, який дуже подається на листі салату.

Інгредієнти

печінка куряча – 300 г
листовий салат будь – 200 г
зелень будь – 3 гілочки
селера – стебла
капуста брокколі – 100 г
масло – для смаження
стручкова квасоля – 70 г
помідори черрі – 10 шт.
Заправка:
бальзамічний оцет темний – 1 столова ложка
тонкомолота сіль морська – за смаком
горіхове масло ароматне – за смаком
мелений перець зелений – за смаком
мелений перець рожевий – за смаком

Як приготувати Вишуканий салат з курячої печінки з овочами

Куряча печінка – цікавий продукт, який дає специфічні нотки салату і незвичайний смак.

Покроковий рецепт

Влити трохи горіхового масла в сковорідку з товстим дном, в цей же час необхідно ретельно почистити, промити і порізати курячу печінку.

Викласти оброблену печінку в сковорідку. Обсмажувати її при частому помішуванні протягом шести хвилин, потім трохи посолити. Продовжити процес смаження ще пару хвилин. В кінці смаження додати рубану зелень і посолити.

Листя салату промити, обсушити, порвати руками і викласти на плоске блюдо.

Потім нарізати стебла селери, огірок. Стручкову квасолю відварити і капусту брокколі. Все викласти на тарілку з салатом. Зверху викласти смажену печінку з зеленню.

Помідори помити і порізати на чотири частини, розкидати по тарілці.

Змішати бальзамічний оцет і горіхове масло. Додати зелений і рожевий мелений перець, перемішати. Полити салат заправкою і подавати негайно до столу.