Для любителів легких салатиків пропонуємо простий рецепт страви, основу якого складаємо білокачанна капуста свіжа морква. Інгредієнти доповнені курагою, чорносливом. Пікантність салату надаю
Інгредієнти
Капуста білокачанна – 200 гр білокачанна | |
Морква – 1 шт. | |
Курага – 6-7 шт. | |
Чорнослив – 5-6 шт. | |
Горіхи волоські – 1 жменя | |
Олія оливкова – за смаком | |
Сіль – за смаком |
Для приготування вітамінного салату на основі капусти і моркви готуємо обробну дошку, гострий ножик, миску, ложку. В рецепті використовуються сухофрукти – це курага і чорнослив. Дані компоненти салату перед реалізацією рецепта слід замочити в гарячій воді, а потім обсушити на тканому рушник. Інші подробиці приготування вітамінного салату, користь якого очевидна і важлива для нашого організму, в описі з фото нижче.
Покроковий рецепт
У першу чергу займемося капустою. Білокачанну капусту для салату тонко нашинкуем. Капустяну нарізку викладемо в миску, присыплем сіллю, перетрем руками, що вона дала сік.
Очищаємо моркву. Подрібнимо плід, використовуючи тертці з великими отворами. Перекладаємо подрібнений інгредієнт в миску до капусти.
А тепер можна зайнятися сухофруктами (ми їх замочили вже заздалегідь, для салату вони готові). І курагу і чорнослив нарізаємо тонкими смужками-брусочками. Нарізку з сухофруктів кладемо в миску.
Для заправки використовуємо оливкова олія. Перемішуємо салат.
Готовий вітамінний салат при подачі на стіл присипаємо потовченими горіхами.
Всі приємного і корисного перекусу!