Оригінальний рецепт салату.
Інгредієнти
суміш ароматних сушених трав – половина ч. ложки | |
свіжий імбирний корінь тертий – 14 г | |
свіжа петрушка рубана – одна чайна ложка | |
олія кунжутна ароматне – 42 мл | |
свіжа капуста кольрабі – одна штука | |
квітковий мед рідкий – 27 мл | |
білі насіння кунжуту – 43 г | |
оцет темний бальзамічний – 45 мл |
Як приготувати Вітамінний салат з кольрабі з кунжутним насінням і імбиром
Салат з капусти кольрабі і ароматних трав виходить дуже смачним, а подавати таку страву рекомендується з запеченої яловичиною.
Покроковий рецепт
Почистити і нашаткувати довгої і тоненькою соломкою кольрабі, перекласти її в салатник, додати тертий імбирний корінь, перемішати.
У вільну невелику миску влити бальзамічний оцет і кунжутне масло, додати сушені прованські трави і квітковий мед, добре перемішати інгредієнти, потім приготовлену влити заправку в салатник.
Насипати подрібнену петрушку, перемішати приготований капустяний салат, посипати його обсмаженими кунжутним насінням і подавати його до столу.