Вітамінний салат з яблук і ананаса в орєхово-журавлинному соусі – свіжий, солодкий, прохолодний і хрусткий салат.
Інгредієнти
м’якоть ананаса – 200 г | |
великі солодкі соковиті яблука – дві штуки | |
соковитий лимон – половина плоду | |
журавлина свіжа добірна – три ст. ложки | |
журавлина свіжа добірна (три ст. ложки рідкий мед квітковий – п’ять ст. ложок | |
очищені горіхи волоські – 100 г |
Тим, хто любить не тільки смачну, але і корисну їжу, рекомендується звернути свою увагу на вітамінний салат з яблук і ананаса в орєхово-журавлинному соусі.
Покроковий рецепт
Яблука промити і почистити, потім разом з м’якоттю ананаса нарізати невеликими куликами або соломкою.
Перекласти ці інгредієнти в салатник, полити соком, віджатим з половинки лимона.
Журавлину промити, потім третину ягід перекласти в салатник, решту пересипати в миску разом з горіхами.
Додати в посуд з журавлиною і очищеними горіхами, необхідну кількість рідкого меду, потім все збити блендером.
Далі густу журавлино-горіхову заправку перелити в салатник, все перемішати, охолодити. Подавати приготований фруктовий салат до столу.