Вітамінний салат з яблук і ананаса в орєхово-журавлинному соусі

Вітамінний салат з яблук і ананаса в орєхово-журавлинному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вітамінний салат з яблук і ананаса в орєхово-журавлинному соусі – свіжий, солодкий, прохолодний і хрусткий салат.

Інгредієнти

м’якоть ананаса – 200 г
великі солодкі соковиті яблука – дві штуки
соковитий лимон – половина плоду
журавлина свіжа добірна – три ст. ложки
журавлина свіжа добірна (три ст. ложки рідкий мед квітковий – п’ять ст. ложок
очищені горіхи волоські – 100 г

Як приготувати Вітамінний салат з яблук і ананаса в орєхово-журавлинному соусі

Тим, хто любить не тільки смачну, але і корисну їжу, рекомендується звернути свою увагу на вітамінний салат з яблук і ананаса в орєхово-журавлинному соусі.

Покроковий рецепт

Яблука промити і почистити, потім разом з м’якоттю ананаса нарізати невеликими куликами або соломкою.

Перекласти ці інгредієнти в салатник, полити соком, віджатим з половинки лимона.

Журавлину промити, потім третину ягід перекласти в салатник, решту пересипати в миску разом з горіхами.

Додати в посуд з журавлиною і очищеними горіхами, необхідну кількість рідкого меду, потім все збити блендером.

Далі густу журавлино-горіхову заправку перелити в салатник, все перемішати, охолодити. Подавати приготований фруктовий салат до столу.