Тим, хто любить не тільки смачну, але і корисну їжу, рекомендується звернути свою увагу на вітамінний салат з яблук і ананаса в орєхово-журавлинному соусі.
Покроковий рецепт
Яблука промити і почистити, потім разом з м’якоттю ананаса нарізати невеликими куликами або соломкою.
Перекласти ці інгредієнти в салатник, полити соком, віджатим з половинки лимона.
Журавлину промити, потім третину ягід перекласти в салатник, решту пересипати в миску разом з горіхами.
Додати в посуд з журавлиною і очищеними горіхами, необхідну кількість рідкого меду, потім все збити блендером.
Далі густу журавлино-горіхову заправку перелити в салатник, все перемішати, охолодити. Подавати приготований фруктовий салат до столу.