Вівсяна каша з яблуками та медом

Вівсяна каша з яблуками та медом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вівсяна каша зайняла гідне місце в меню сніданків у багатьох російських сімей. Ця каша має смак, який люблять дорослі і діти. У вівсянці міститься велика кількість вітамін: Е, А, РР, Н, вітаміни групи В, кальцій, цинк, магній, фосфор, калій, а також білки, жири й складні вуглеводи.

Каша вівсяна з молоком має приблизно 112 кал/100 гр продукту

Для приготування необхідно вибрати посуд з товстими стінками і не використовувати емальований, так як молоко в емальованому посуді часто прилипає до стінок. Для того щоб каша добре приготувалася, обполосніть ємність з холодною водою, після чого ставте на вогонь.

Знадобиться: молоко, вівсяна крупа, яблуко,мед, вершкове масло і гарний настрій.

Покроковий рецепт