Оскільки печиво готується без цукру – це буде відмінне низькокалорійне ласощі, і Вам не доведеться переживати за свою фігуру.
Покроковий рецепт
1. Збийте яйця , додайте молоко і рослинне масло, все ретельно перемішайте.
2. В окремій ємності змішайте сухі інгредієнти: вівсяні пластівці, борошно, соду, ваніль, корицю, мелені гарбузове насіння. Добре перемішайте.
3. Змішайте сухі інгредієнти з отриманою сумішшю з яєць і молока, знову все перемішайте.
4. Натріть банани на дрібну тертку, потрібно щоб вийшла кашка.І додайте до отриманої суміші.
5. З’єднайте вівсяну суміш, терті банани, сухофрукти.
6. Надішліть тісто в холодильник на 30 хв.
7. Застеліть деко пергаментом, зліпіть печиво з тіста. Я додала насіння льону для прикраси.
8. Випікайте 30 хвилин в духовці при температурі 180С.
9. Коли печиво охолоне подавайте його з теплим молоком або смачним чаєм. Приємного апетиту!