Вівсяне печиво з бананом та шоколадом

Вівсяне печиво з бананом та шоколадом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Один з варіантів корисного для здоров’я, правильного десерту. Печиво виходить хрустким, розсипчастим, відмінно поєднується з какао, свіжими або замороженими ягодами. Продукти, що входять до його складу, в зимовий час знайдуться у будь-якої господині, а на приготування піде не більше 30 хвилин.

Особливо цей рецепт може сподобатися прихильникам здорового харчування. Перемелені вівсяні пластівці містять велику кількість правильних вуглеводів, клітковини, при низькому глікемічному індексі (без шоколадної глазурі) продукту. Печиво надовго зберігає відчуття ситості.

Покроковий рецепт