Вівсяне печиво з бананом та шоколадом

Вівсяне печиво з бананом та шоколадом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. У блендер засипаємо вівсяні пластівці, перемелюємо до стану великої борошно. Додаємо розпушувач, ванілін. пересипаємо в окрему миску.



2. За допомогою блендера робимо пюре з бананів. Відправляємо в миску до вівсянці. Ретельно перемішуємо. Повинна вийти маса, схожа на тісто.

3. Засипаємо промитий ізюм, ще раз вимішуємо.

4. Лист для випічки застеляємо пергаментом. Мокрими руками формуємо печенюшки, викладаємо їх на папір.

5. Випікаємо близько 30 хвилин при температурі 190-200 градусів. При бажанні, для смаку можна зробити шоколадну глазур: кип’ятимо ½ склянки води або молока, засипаємо какао-порошок і цукор. Проварюємо до загустіння, постійно помішуючи. Поки маса гаряча, заливаємо їй готові печиво та заморожені ягоди.