Печиво виходить хрустким. Родзинки з курагою додають печінкою незвичайних смак. Якщо ви любитель горішків, то рецепт можна включити жменя волоських горіхів.
Інгредієнти
борошно – 1 склянка | |
вівсяні пластівці – 1 стакан | |
кефір – 200 мл | |
рослинна олія – 3 ст. л | |
цукор – 1/4 склянки | |
розпушувач – 1 ч. л | |
родзинки, курага – для начинки |
Смачне і корисне вівсяне печиво. Тепер не варто купувати вівсяне печиво в магазині. Спробуйте приготувати вівсяне печиво з даного рецептом будинку.
Покроковий рецепт
Змішуємо борошно, розпушувач, вівсяні пластівці, цукор.
Кефір змішати з рослинним масло і перемішати. В суміш з борошном додати родзинки, курагу і кефір, з рослинною олією.
Додаємо вівсяні пластівці. І всю цю суміш добре перемішуємо. Суміш вийде густий і липкою.
На деко викладаємо лист пергаментного паперу. І формуємо з допомогою лопатки печеньки. Печиво робимо висотою приблизно 1,5 см у формі кружечків.
Відправляємо наше печиво в розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.
Печиво підрум’яниться, підніметься. При подачі можна злегка посипати цукровою пудрою.