Вівсяні оладки

Вівсяні оладки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Підготувати необхідні інгредієнти.
1. Пластівці необхідно розпарити. Для цього їх потрібно висипати в миску, залити прокип’яченим молоком, залишити на півгодини.

2. Коли «Геркулес» розбухне, вбити яйце.




3. Далі в миску потрібно додати борошно, ванілін і розпушувач, ретельно перемішати. За консистенцією тісто має бути, як звичайні оладки.


4. Сковороду прогріти. Що б оладки піднялися, вона повинна бути розпечена. Ложкою потрібно викласти вівсяну суміш і обов’язково закрити кришкою. Обсмажувати оладки на середньому вогні до рум’яності, потім перевернути, кришкою не накривати.

Такі оладки виходять пишними і неймовірно смачними. Для того, щоб їх трохи підсолодити, можна додати полуничний сироп і свіжозаморожені ягоди.