Вівсяний хліб

Вівсяний хліб – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У миску наливаємо води, додаємо цукор.

Додаємо сіль, перемішуємо, потім кладемо дріжджі, розмішуємо до розчинення.

Додаємо масло.

Насипаємо вівсянку.

Половину борошна просіваємо, перемішуємо, формуємо негусте тісто.

Залишаємо на годину-півтора, поки не підніметься.

Потім обминаємо тісто, додаємо борошно і гарненько вимішуємо. Викладаємо у форму, змащену маслом або застелену пергаментом. Залишаємо на півгодини.

Ставимо форму в духовку, виставляємо температуру 180 градусів. Печемо хліб хвилин 50. Готовність визначаємо сірником або зубочисткою.



Потім дістаємо наш хліб з духовки, подаємо до основної страви.
Смачний вівсяний хліб виходить ароматним і дуже корисним. Спробуйте приготувати і порадувати своїх рідних.
Приємного апетиту!