Теплий яєчний теплий салат із стручкової квасолею і горіхами. Кунжутне насіння надають особливу родзинку.
Інгредієнти
стручкова квасоля – 100 грам | |
волоські горіхи пекан – 50 грам | |
яйце – 1 шт. | |
чорний кунжут – за смаком | |
гострі спеції – за смаком | |
соєвий соус – за смаком | |
оливкова олія – за смаком |
Смачний і ароматний салат, багатий вітамінами і мінералами – з квасолею і горіхами. Доповнити цей тандем чорний кунжут. Рекомендуємо кожному ранок починати саме з цього блюдо. Для його відтворення вам знадобиться.
Покроковий рецепт
1. На сковороду з оливковою олією викладіть квасолю. Готуйте хвилину, після, влийте соєвий соус. Тушкуйте до готовності.
2. Яйце відварити вкруту.
3. Горіхи підсушіть в духовій шафі.
4. У салатник викладіть квасолю, горіхи і нарізана на 4 частини яйце.
5. Заправте салат спеціями, чорним кунжутом і оливковою олією.