Вєтнамський яєчний теплий салат із стручкової квасолею і горіхами

Вєтнамський яєчний теплий салат із стручкової квасолею і горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Теплий яєчний теплий салат із стручкової квасолею і горіхами. Кунжутне насіння надають особливу родзинку.

Інгредієнти

стручкова квасоля – 100 грам
волоські горіхи пекан – 50 грам
яйце – 1 шт.
чорний кунжут – за смаком
гострі спеції – за смаком
соєвий соус – за смаком
оливкова олія – за смаком

Як приготувати В’єтнамський яєчний теплий салат із стручкової квасолею і горіхами

Смачний і ароматний салат, багатий вітамінами і мінералами – з квасолею і горіхами. Доповнити цей тандем чорний кунжут. Рекомендуємо кожному ранок починати саме з цього блюдо. Для його відтворення вам знадобиться.

Покроковий рецепт

1. На сковороду з оливковою олією викладіть квасолю. Готуйте хвилину, після, влийте соєвий соус. Тушкуйте до готовності.

2. Яйце відварити вкруту.

3. Горіхи підсушіть в духовій шафі.

4. У салатник викладіть квасолю, горіхи і нарізана на 4 частини яйце.

5. Заправте салат спеціями, чорним кунжутом і оливковою олією.