Насипаємо борошно і цукрову пудру гіркою на стіл, зробимо в центрі поглиблення, в яке додамо дрібно порізане (або натерте на тертці) масло, вершки, два жовтки, коньяк (можна замінити горілкою або не додавати зовсім).
Сухими руками швидко замісимо тісто і покладемо в холодильник.
Підготуємо яблука, почистимо шкірку, витягнемо серцевину таким чином, щоб вийшла своєрідна чашечка.
Дістаємо тісто, розділимо його на 8 кульок. Кулька тонко розкачуємо, в середину ставимо яблуко. Всередину яблучка кладемо ложечку полуничного джему.
Заліплюємо краї тіста. Викладаємо наші хусточки на деко (змащений маслом), зверху змащуємо їх жовтком і ставимо хвилин на 40 в духовку.
Як підрум’яняться, можна виймати. Для краси можна посипати цукровою пудрою.