Яблучна шарлотка з цукровою скоринкою

Яблучна шарлотка з цукровою скоринкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Збити яйця з дрібкою солі до білої пишної піни, поступово всипаючи цукор і підвищуючи швидкість міксера.

Додати борошно, перемешенную з розпушувачем, поступово збиваючи всі компоненти.

Встелити роз’ємну форму пергаментів – 20 см в діаметрі. Очищені яблука нарізати тонкими слайсами і всипати фруктом дно форми.

Залити фруктові слайсы ароматним пишним тестом. Відправити пиріг в духовку, виставивши температуру до 180 градусів.

Готовність пирога можна перевірить дерев’яною шпажкою. Орієнтовний час випікання – 40 хвилин в електричній духовці.

Ароматна яблучна шарлотка з рум’яною цукровою скоринкою готова!

Тепер потрібно лише вийняти пиріг на блюдо й нарізати на порційні шматочки.

Подавати шарлотку до чаю або кави. Приємного апетиту!