Збити яйця з дрібкою солі до білої пишної піни, поступово всипаючи цукор і підвищуючи швидкість міксера.
Додати борошно, перемешенную з розпушувачем, поступово збиваючи всі компоненти.
Встелити роз’ємну форму пергаментів – 20 см в діаметрі. Очищені яблука нарізати тонкими слайсами і всипати фруктом дно форми.
Залити фруктові слайсы ароматним пишним тестом. Відправити пиріг в духовку, виставивши температуру до 180 градусів.
Готовність пирога можна перевірить дерев’яною шпажкою. Орієнтовний час випікання – 40 хвилин в електричній духовці.
Ароматна яблучна шарлотка з рум’яною цукровою скоринкою готова!
Тепер потрібно лише вийняти пиріг на блюдо й нарізати на порційні шматочки.
Подавати шарлотку до чаю або кави. Приємного апетиту!