Яблучне суфле дуже смачний і корисний варіант десерту, щоб себе трохи порадувати солоденьким
Інгредієнти
Яблука – 2 шт. | |
Цукор – 70 р. | |
Яєчний білок – 3 шт. |
Легкі, ніжний і надзвичайно повітряний десерт, яким можна себе побалувати, не боячись набрати зайвих кілограмів.
Покроковий рецепт
1. Яблука помити, очистити і нарізати на шматочки. Скласти яблука змащене олією деко (можна застелити пергаментним папером). Запекти в мікрохвильовій печі 8-10 хвилин. Можна запекти в духовці, тоді час буде трохи більше.
2. Яблука протерти через сито або збити блендером.
3. Білки відокремити від жовтків. Збити білки з цукром до утворення міцної піни. По столовій ложці додавати яблучне пюре, не припиняючи збити.
4. Змастити формочки рослинним масло, налити яблучно-білкову масу і поставити в розігріту до 170 градусів духовку на 20-25 хвилин.
5. Ось таке гарне і пишне суфле у нас вийшло! Текстура просто ніжна!