Яблучне суфле

Яблучне суфле – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яблучне суфле дуже смачний і корисний варіант десерту, щоб себе трохи порадувати солоденьким

Інгредієнти

Яблука – 2 шт.
Цукор – 70 р.
Яєчний білок – 3 шт.

Як приготувати Яблучне суфле

Легкі, ніжний і надзвичайно повітряний десерт, яким можна себе побалувати, не боячись набрати зайвих кілограмів.

Покроковий рецепт


1. Яблука помити, очистити і нарізати на шматочки. Скласти яблука змащене олією деко (можна застелити пергаментним папером). Запекти в мікрохвильовій печі 8-10 хвилин. Можна запекти в духовці, тоді час буде трохи більше.


2. Яблука протерти через сито або збити блендером.


3. Білки відокремити від жовтків. Збити білки з цукром до утворення міцної піни. По столовій ложці додавати яблучне пюре, не припиняючи збити.

4. Змастити формочки рослинним масло, налити яблучно-білкову масу і поставити в розігріту до 170 градусів духовку на 20-25 хвилин.


5. Ось таке гарне і пишне суфле у нас вийшло! Текстура просто ніжна!