Яблучні оладки

Яблучні оладки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яблука краще використовувати твердих сортів, кисло-солодкого або солодкого смаку.

Інгредієнти

Яйця – 2 шт.
Яблука – 2-3шт.
Кефір – 100 мл
Кукурудзяне борошно – 2-3 ст. л. з гіркою
Цукор – 1 ч. л.
кориця – щіпка

Як приготувати Яблучні оладки

Легкий десерт, як за смаком, так і в приготуванні.

Покроковий рецепт

Очищаємо від шкірки і серцевини яблука

Ріжемо пластинами яблука, посипаємо цукром і корицею. Відправляємо в мікрохвильову піч на 4 хвилини. У мене потужність 800, якщо у вас потужніше, то 2 -3 хв.


Змішуємо яйця, кефір і борошно.
Борошна 2-3 ложки з гіркою, не сильно густий кляр повинен бути.

Відправляємо яблука в тісто


Обсмажуємо з двох сторін на сковороді з антипригарним покриттям без масла, до жовтувато-золотистого кольору

Насолоджуємося десертом не переживаючи за свою фігуру.
Приємного апетиту!