Яблучні оладки на кефірі

Яблучні оладки на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яблучні оладки напевно стануть улюбленим видом оладок вашої сім’я. А ще в них ми додамо трохи житнього борошна, щоб оладки були ще корисніше

Інгредієнти

Борошно пшеничне – 200 гр.
Борошно житнє – 50 гр.
Яйця – 2 шт.
Кефір – 200 мл
Яблуко – 1 шт.
Розпушувач – 2 ч. л.

Як приготувати Яблучні оладки на кефірі

Всі люблять оладки і млинці. Особливо діти. Цей варіант оладок не тільки смачний, але і корисний – адже в ньому є яблука, які за багатьма джерелами здорового харчування є найціннішим фруктом

Покроковий рецепт


1. Збити яйця з цукром. Додати кефір. Розмішати.


2. Додати борошно з розпушувачем і ще раз все добре розмішати.


3. Яблуко очистити від шкірки, розрізати навпіл, видалити серцевину. Натерти яблуко на крупній тертці. Додати в тісто. Добре розмішати.


4. Випікати оладки на розігрітій сковороді, змастивши її попередньо рослинною олією.

5. Можна подати зі сметаною або натуральним йогуртом, але вони і так прекрасні без яких-небудь добавок