Яблучні оладки напевно стануть улюбленим видом оладок вашої сім’я. А ще в них ми додамо трохи житнього борошна, щоб оладки були ще корисніше
Інгредієнти
Борошно пшеничне – 200 гр. | |
Борошно житнє – 50 гр. | |
Яйця – 2 шт. | |
Кефір – 200 мл | |
Яблуко – 1 шт. | |
Розпушувач – 2 ч. л. |
Всі люблять оладки і млинці. Особливо діти. Цей варіант оладок не тільки смачний, але і корисний – адже в ньому є яблука, які за багатьма джерелами здорового харчування є найціннішим фруктом
Покроковий рецепт
1. Збити яйця з цукром. Додати кефір. Розмішати.
2. Додати борошно з розпушувачем і ще раз все добре розмішати.
3. Яблуко очистити від шкірки, розрізати навпіл, видалити серцевину. Натерти яблуко на крупній тертці. Додати в тісто. Добре розмішати.
4. Випікати оладки на розігрітій сковороді, змастивши її попередньо рослинною олією.
5. Можна подати зі сметаною або натуральним йогуртом, але вони і так прекрасні без яких-небудь добавок