У цьому рецепті основні інгредієнти: пластівці п’яти злаків, які продаються в будь-якому магазині. Вони швидко готуються, це зручно тим, що їх не обов’язково залишати замоченными в молоці.
Інгредієнти
Пластівці (5 злаків) – 6-7 ст. л. | |
Яйце – 1 шт. | |
Цукор – 4 ст. л. | |
Молоко – 1/2 склянки | |
Яблуко – 1/2 |
ПП рецепт для тих, хто стежить за фігурою. Легкий смачний перекус в будь-який час доби. Овсяноблин – універсальний блін, на основі якого можна готувати будь-яку страву: торт, піцу або просто як закуску з будь-яким наповнювачем, головне не додавати цукор, якщо планується несолодке страва). Зверху можна поливати сметаною, варенням, сиропом, можна додавати горішки або в саме тісто замішувати різні інгредієнти: яблуко, грушу, родзинки, морква, гарбуз і навіть фарш.
Покроковий рецепт
У глибоку миску висипаємо пластівці, цукор, розбиваємо яйце, наливаємо молоко.
Добре перемішуємо (подрібнюємо) заглибним блендером.
Яблука миємо, очищаємо від шкірки, відрізаємо половину (якщо невеликий, то ціле), ріжемо маленькими шматочками, додаємо в тісто , ще раз подрібнюємо блендером до однорідної маси.
Випікаємо млинці на сковороді з двох сторін на дуже тихому вогні, щоб не пригоріло, бажано на товстій сковороді. Дістаємо, розрізаємо як вам хочеться (квадрати, трикутники…).
Викладаємо на блюдо і поллємо тим, що вам подобається. На фото блін політ йогуртом, можна полити сметаною, медом або варенням. Приємного апетиту!