Яблучний овсяноблин на молоці

Яблучний овсяноблин на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У цьому рецепті основні інгредієнти: пластівці п’яти злаків, які продаються в будь-якому магазині. Вони швидко готуються, це зручно тим, що їх не обов’язково залишати замоченными в молоці.

Інгредієнти

Пластівці (5 злаків) – 6-7 ст. л.
Яйце – 1 шт.
Цукор – 4 ст. л.
Молоко – 1/2 склянки
Яблуко – 1/2

Як приготувати Яблучний овсяноблин на молоці

ПП рецепт для тих, хто стежить за фігурою. Легкий смачний перекус в будь-який час доби. Овсяноблин – універсальний блін, на основі якого можна готувати будь-яку страву: торт, піцу або просто як закуску з будь-яким наповнювачем, головне не додавати цукор, якщо планується несолодке страва). Зверху можна поливати сметаною, варенням, сиропом, можна додавати горішки або в саме тісто замішувати різні інгредієнти: яблуко, грушу, родзинки, морква, гарбуз і навіть фарш.

Покроковий рецепт


У глибоку миску висипаємо пластівці, цукор, розбиваємо яйце, наливаємо молоко.


Добре перемішуємо (подрібнюємо) заглибним блендером.


Яблука миємо, очищаємо від шкірки, відрізаємо половину (якщо невеликий, то ціле), ріжемо маленькими шматочками, додаємо в тісто , ще раз подрібнюємо блендером до однорідної маси.



Випікаємо млинці на сковороді з двох сторін на дуже тихому вогні, щоб не пригоріло, бажано на товстій сковороді. Дістаємо, розрізаємо як вам хочеться (квадрати, трикутники…).


Викладаємо на блюдо і поллємо тим, що вам подобається. На фото блін політ йогуртом, можна полити сметаною, медом або варенням. Приємного апетиту!