Яблучний штрудель

Яблучний штрудель – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це страва для тих, хто любить поєднання яблука з корицею і волоські горішки. За бажанням його можна подавати в поєднанні з кулькою пломбіру.

Інгредієнти

Бездріжджове тісто – 400 гр
Яблука – 3 шт
Коричневий цукор – 100 гр
Яйце – 1 шт
Кориця – 2 ст. л.
Борошно – 1 ст. л.
Волоський горіх – 1/2 склянки

Як приготувати Яблучний штрудель

З листкового тіста можна приготувати різноманітні страви. Яблучний штрудель виходить ніжним і соковитим, якщо використовувати в приготуванні солодкі сорти яблук. Цукор для приготування десертів краще використовувати коричневий. З них виходять запашні і корисні десерти.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти.

Підготуємо яблука: помити, очистити від шкірки, нарізати дрібними кубиками.

Висипаємо в яблука борошно, корицю, цукор. Даємо настоятися 15 хвилин.

Розкачує тісто в прямокутник, викладаємо на папір для випічки. На одну половину викладаємо горіхи.

Зверху викласти яблука.

Закріпити краю, щоб вийшов закритий пиріг. Зробити поздовжні надрізи. Яйце збити.

Обмазати яйцем і поставити в духовку випікатися 50 – 60 хвилин при температурі 170 градусів.

Як тільки відчуєте аромат – страва готова!