Яблучно-бананові оладки

Яблучно-бананові оладки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Очищаємо яблука від шкірки і натираємо їх на крупній тертці. Буває таке, що вони виявляються дуже соковиті і з них буквально стікає сік, і в такому випадку я б порадила злегка віджати їх на ситі (злегка!) від зайвої вологи. Також надалі можна буде просто додати трохи більше борошна.

Банан теж очищаємо від шкірки від натираємо на тертці, а після змішуємо з нашими яблучками і ретельно перемішуємо виделкою.


Акуратно розбиваємо яйце і відокремлюємо жовток від білка. Білок додаємо до фруктів, а жовток нам не знадобиться.
По своєму смаку додаємо цукор: я люблю солоденьке, так що поклала чайну ложку, але якщо хочете більш м’який смак, то додайте половинку або того менше.
щіпки солі і ваніліну також кладемо до нашої суміші
Далі просіваємо борошно від грудочок і ретельно змішуємо тісто виделкою: воно повинно вийде дуже густим. Виходить ріденьким-сипте ще борошна.

Тим часом розігріваємо олію на сковорідці і коли воно максимально прогріється, викладаємо виделкою або ложкою (як вам зручніше!) невеликі коржі. Смажимо на великому вогні до золотистої скоринки з обох сторін-і вуаля-, переходимо до самого приємному кроці

Викладаємо наші оладки на тарілку наливаємо згущене молоко або сметану в миску, наливаємо в чашку улюблений напій і насолоджуємося. Приємного апетиту:)