За допомогою цього прохолодного напою, що складається зі звичних і натуральних компонентів, можна з легкістю втамувати спрагу в спекотні дні.
Інгредієнти
Яблука зелені – 3 шт. великих, соковитих і бажано кислих на смак | |
Диня – 3 товстих скибочки | |
Лайм – 1/2 шт. приблизно по 100 грам | |
М’ята свіжа – невеликий пучок |
За допомогою цього прохолодного напою, що складається зі звичних і натуральних компонентів, можна з легкістю втамувати спрагу в спекотні дні.
Покроковий рецепт
Розріжте яблука на часточки, прибравши при цьому насіння фрукта, потім поріжте скибочки дині на маленькі частини, покладіть інгредієнти в блендер і подрібніть все до отримання однорідної рідини.
В отриману рідину додати листя м’яти і ще раз ретельно подрібніть за допомогою блендера.
Далі візьміть лайм і розріжте його на 2 однакових частини, одну з отриманих половинок відкладіть в сторону (вона не потрібна, її можна залишити для прикраси). З другої половинки лайма вичавіть сік за допомогою соковижималки або вручну.
Змішайте отриманий сік яблучно-динним напоєм.
Перелийте напій в красиві келихи. Приємного апетиту!