Яблучно-динний смузі з лаймом і мятою

Яблучно-динний смузі з лаймом і мятою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

За допомогою цього прохолодного напою, що складається зі звичних і натуральних компонентів, можна з легкістю втамувати спрагу в спекотні дні.

Інгредієнти

Яблука зелені – 3 шт. великих, соковитих і бажано кислих на смак
Диня – 3 товстих скибочки
Лайм – 1/2 шт. приблизно по 100 грам
М’ята свіжа – невеликий пучок

Як приготувати Яблучно-динний смузі з лаймом і м’ятою

За допомогою цього прохолодного напою, що складається зі звичних і натуральних компонентів, можна з легкістю втамувати спрагу в спекотні дні.

Покроковий рецепт

Розріжте яблука на часточки, прибравши при цьому насіння фрукта, потім поріжте скибочки дині на маленькі частини, покладіть інгредієнти в блендер і подрібніть все до отримання однорідної рідини.

В отриману рідину додати листя м’яти і ще раз ретельно подрібніть за допомогою блендера.

Далі візьміть лайм і розріжте його на 2 однакових частини, одну з отриманих половинок відкладіть в сторону (вона не потрібна, її можна залишити для прикраси). З другої половинки лайма вичавіть сік за допомогою соковижималки або вручну.

Змішайте отриманий сік яблучно-динним напоєм.

Перелийте напій в красиві келихи. Приємного апетиту!