Алкогольний пунш на основі гранатового сиропу, лимонного соку та яблучного бренді. Яблучний бренді можна замінити будь-яким доступним коньяком.
Інгредієнти
Яблучний бренді – 60 мл | |
Лимонний сік – 20 мл | |
Гранатовий сироп – 15 мл |
Як приготувати Яблучно-гранатовий пунш
Алкогольний пунш на основі гранатового сиропу, лимонного соку та яблучного бренді. Яблучний бренді можна замінити будь-яким доступним коньяком.
Покроковий рецепт
У велику ємність (графин) залийте коньяк, гранатовий сироп і лимонний сік, все гарненько перемішайте. У склянку покладіть кубики льоду і налийте яблучно-гранатовий пунш.
Прикрасьте склянку кружечком лимона, в якого вставлені квіточки гвоздики. Насолоджуйтесь!