Яблучно-мятний кекс в мікрохвильовці

Яблучно-мятний кекс в мікрохвильовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Яйце злегка збити у високому стакані або каструлі.


2. Додасть вершки, варення, борошно і розпушувач. Добре перемішати міксером.

3. Має вийти тісто такої консистенції, як на фото.

4. Чашку змастити рослинним маслом. Налити тісто в чашку. Наливайте тест, не більше половини чашки, а під час випікання воно сильно піднімається і може втекти з чашки назовні.


5. Ставимо в мікрохвильову піч на максимальному режимі (у мене 800 Вт) на 3-4 хвилини. Всі! Наш чудовий і неймовірно смачний кекс готовий! Насолоджуйтесь!