Крупу промиваємо кілька разів, поки вода не стане прозорою і варимо згідно інструкції на упаковці, стандартне співвідношення 1:2.
Стегна ріжемо на шматочки 2-3 см, викладаємо обсмажуватися на сковорідку з невеликою кількістю масла на 3-4 хвилини, періодично помішуючи.
Обсмажене м’ясо складаємо в каструлю або казан і заливаємо невеликою кількістю води, ставимо кипіти на плиту.
Моркву і часник чистимо і ріжемо у довільній формі і відправляємо на сковорідку з олією трохи притушиться.
Додаємо сметану і розведений у склянці води крохмаль. Постійно не забувайте помішувати, так як швидко починає густіти і може пригоріти.
Після того як почне гуснути наша суміш, виливаємо її в каструлю до м’яса, приправляємо спеціями, накриваємо кришкою і доготавливаем 15-20 хвилин на невеликому вогні.
Готову кашу не змащуємо нічим, я навіть не солю, так як всі спеції є в підливі.
Подаємо до столу щедро полив підливою.
Приємного апетиту!