Ягідний чай з мятою

Ягідний чай з мятою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Заморожені ягоди викладаємо в глибоку каструлю і заливаємо очищеною водою. Ставимо на вогонь




Доводимо суміш до кипенияи дприкручиваем нагрівання. Даємо кипіти приблизно 20 хвилин. Після цього додаємо в каструлю з компотом чай. Вимикаємо нагрівання, накриваємо кришкою, даємо настоятися 20 хв.




Проціджуємо чай через дрібне сито, розливаємо в стакны і прикрашаємо веточкамт квіток м’яти і свіжими ягодами. Такий вітамінний коктель птем щодня. Занепад сил і застуда вам не загрожують.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!!