Літо – пора ягід і фруктів…і ми варимо варення, джеми, закручуємо компоти…
Інгредієнти
ягоди (малина, чорниця, полуниця) – 2 чашки ягід придушити | |
ягоди (малина, чорниця, полуниця) – для нарізки нарізати | |
міцного чаю – 6 чашок | |
цукру – 1 стакан | |
лимонного соку – 1/2 склянки | |
кубики льоду або кубики замороженого соку – за смаком | |
гілочки м’яти для прикраси |
Як приготувати Ягідний морс, приготований на чаї
Сьогодні пропоную приготувати холодний напій ягідний морс. Таким чином ви “вб’єте двох зайців одразу” – позбудетеся від псуються ягід в холодильнику і напоїть сім’ю свіжим охолоджуючим приємним напоєм.
Покроковий рецепт
Ягоди помити. Частина ягід перекласти в каструлю і придушити, частина ягід нарізати (якщо вони великі).
Покласти роздавлені і порізані ягоди в глечик. Додати готовий міцний чай, цукор і лимонний сік. Все добре перемішати, щоб цукор розчинився.
В глечик або безпосередньо в склянку, додати кубики льоду. Налити ягідний морс в склянку, прикрасивши гілочкою м’яти.