Ягідний салат зі шпинатом і сиром

Ягідний салат зі шпинатом і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Я боялася,що цей салат буде занадто солодким,багато масло і немає овочів. Але ні,вийшов салат зі збалансованим смаком. Дуже смачний і поживний. Може сподобається і вам. Заправка чудова!

Інгредієнти

шпинат – 3 чашки
фундук очищений і обсмажений – 50 грам
полуниця – 1,5 чашки
чорниця – 1/2 чашки
сир – 1/4 чашки або більше
Для заправки:
оливкова олія – 1/4 склянки
лимонний сік – 2 ст. л.
орегано сушений – 1/4 ч. л.
сіль – 1/4 ч. л.
чорний мелений перець – 1/4 ч. л.
часник – 1 зубчик

Як приготувати Ягідний салат зі шпинатом і сиром

Ароматний ягідний салат з хрустким горішком, чорницею і солодкої полуницею можна порадувати в будь-який сезон. Для його приготування не потрібно особливий випадок. Головне – це незрівнянна подача і звичайно смак ні з чим незрівняний.

Покроковий рецепт

1. Полуницю очистити і розрізати на дві частини.

2. Фундук трохи пом’яти, використовуючи ступку або порубати ножем. Трохи обсмажити фундук на сухій сковороді.

3. Шпинат і чорницю гарненько промити і обсушити.

4. Приготуйте заправку. Змішайте всі інгредієнти для заправки, додавши часник, пропущений через чеснокодавку.

5. У глибоку тарілку викладіть обсушенный шпинат, ягоди.

6. Заправте салат, перемішайте. Зверху посипте салат горіхами і тертим сиром. Подавайте до столу.