Я боялася,що цей салат буде занадто солодким,багато масло і немає овочів. Але ні,вийшов салат зі збалансованим смаком. Дуже смачний і поживний. Може сподобається і вам. Заправка чудова!
Інгредієнти
шпинат – 3 чашки | |
фундук очищений і обсмажений – 50 грам | |
полуниця – 1,5 чашки | |
чорниця – 1/2 чашки | |
сир – 1/4 чашки або більше | |
Для заправки: | |
оливкова олія – 1/4 склянки | |
лимонний сік – 2 ст. л. | |
орегано сушений – 1/4 ч. л. | |
сіль – 1/4 ч. л. | |
чорний мелений перець – 1/4 ч. л. | |
часник – 1 зубчик |
Ароматний ягідний салат з хрустким горішком, чорницею і солодкої полуницею можна порадувати в будь-який сезон. Для його приготування не потрібно особливий випадок. Головне – це незрівнянна подача і звичайно смак ні з чим незрівняний.
Покроковий рецепт
1. Полуницю очистити і розрізати на дві частини.
2. Фундук трохи пом’яти, використовуючи ступку або порубати ножем. Трохи обсмажити фундук на сухій сковороді.
3. Шпинат і чорницю гарненько промити і обсушити.
4. Приготуйте заправку. Змішайте всі інгредієнти для заправки, додавши часник, пропущений через чеснокодавку.
5. У глибоку тарілку викладіть обсушенный шпинат, ягоди.
6. Заправте салат, перемішайте. Зверху посипте салат горіхами і тертим сиром. Подавайте до столу.