Яйця фаршировані грибами і сиром

Яйця фаршировані грибами і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Після попередньої обробки гриби дрібно порубати ножем. Далі в керамічному посуді поставити в мікрохвильову піч (режим гриль) і підрум’янити, приблизно хвилину. Сир подрібнити за допомогою дрібної терки. Зелень після миття дрібно порубати ножем. Яйця після очищення від шкаралупи розділити вздовж на 2 частини і видалити жовтки, які в окремій мисці розтерти з половиною тертого сиру і об’єднати всі з грибами, перемішати. Ввести в масу пару столових ложок майонезу, сіль, трохи перцю, зелень і знову перемішати.

Отриманою масою начинити яєчні білки і викласти їх на плоску тарілку. Готові фаршировані яйця можна прикрасити наявної пряною зеленню і подавати на стіл. Приємного апетиту!