Половинки яєць, фаршировані крабовими паличками

Інгредієнти
| Яйця курячі – 3 шт. | |
| Крабові палички – 3 шт. | |
| Сметана – 1 ст. л. | |
| Сіль – за смаком | |
| Червоний перець – щіпка |
Як приготувати Яйця, фаршировані крабовими паличками
Легкий і швидкий у приготуванні варіант холодної закуски, які вимагає мінімум інгредієнтів. Добре у випадках, коли прийшли гості, яких не чекали
Покроковий рецепт

1. Яйця відварити до готовності. Охолодити і очистити від шкаралупи. Розрізати навпіл і вийняти жовток. Жовток покласти в миску.

2. Крабові палички нарізати дрібними кубиками.

3. Змішати з яйцем і сметаною. Посолити, поперчити.

4. Нафарширувати половинки білків крабовою сумішшю. Викласти на тарілку і подавати до столу!
