Половинки яєць, фаршировані крабовими паличками
Інгредієнти
Яйця курячі – 3 шт. | |
Крабові палички – 3 шт. | |
Сметана – 1 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Червоний перець – щіпка |
Як приготувати Яйця, фаршировані крабовими паличками
Легкий і швидкий у приготуванні варіант холодної закуски, які вимагає мінімум інгредієнтів. Добре у випадках, коли прийшли гості, яких не чекали
Покроковий рецепт
1. Яйця відварити до готовності. Охолодити і очистити від шкаралупи. Розрізати навпіл і вийняти жовток. Жовток покласти в миску.
2. Крабові палички нарізати дрібними кубиками.
3. Змішати з яйцем і сметаною. Посолити, поперчити.
4. Нафарширувати половинки білків крабовою сумішшю. Викласти на тарілку і подавати до столу!