Повітряна структура, ніжний жовток, що може бути смачніше.

Інгредієнти
| Яйця – 2 шт. | |
| Хліб – 2 тоста | |
| Овочі – за бажанням |
Перепробувавши купу способів приготування яєць пашот, перепсував не один десяток яєць. І ось він, самий найлегша і кращий спосіб приготування, який вийде у кожного.
Покроковий рецепт


Доводимо воду до кипіння в каструлі, і паралельно підсмажуємо наш хліб на сухій сковорідці.


Зменшуємо вогонь, вода не повинна кипіти, а тільки пузиритися. Розбиваємо яйце в сито, має стекти непотрібний білок, який часто дає некрасиві волокна у страві.
І відправляємо його відразу в каструлю.
Повторюємо теж саме і з другим яйцем.



Залишаємо яйця на 2-3 хвилини в киплячій воді.
Виймаємо шумівкою і викладаємо на приготовленые тости.
Подаємо з овочами.
Приємного апетиту!
