Як правильно зварити смачну картоплю

Як правильно зварити смачну картоплю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Важливо зробити правильний вибір картоплі. Білий картоплю краще вариться і не розвалюється в процесі варіння. Миємо, чистимо картоплю і прибираємо «вічка».


Беремо каструлю з товстим дном (це не менш важливий крок). Перекладаємо туди картоплю. Набираємо холодну воду, щоб вода повністю приховала картоплю.


Варимо на середньому вогні приблизно двадцять п’ять хвилин. Щоб перевірити готовність картоплі, проткніть його виделкою або ножем. Якщо предмет м’яко пройшов крізь картопля, значить він готовий.


Зменшуємо вогонь до мінімуму і додаємо туди один або кілька лаврових листків і залишаємо приблизно хвилин на п’ять. Можна додасть ще чорний перець горошком.

Подаємо з оселедцем або з іншого рибкою. Можна прикрасити зеленню.