Яловича печінка з коріандром і помідором в мікрохвильовій печі

Яловича печінка з коріандром і помідором в мікрохвильовій печі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яловича печінка, приготована в мікрохвильовій печі, виходить неймовірно ніжною, дуже соковитою і нежирною, при цьому, крові у неї практично не залишається.

Інгредієнти

зерна коріандру мелені – половина ч. ложки
несолоне масло вершкове – розм’якшене
великі помідори свіжі – дві штуки
яловича печінка – 350 г
помідор свіжий – для пасти
зелень – за пожаче

Як приготувати Яловича печінка з коріандром і помідором в мікрохвильовій печі

Будь-яка господиня знає про те, що печінка, приготовлена будь-яким способом на плиті, стає досить жорсткою і сухуватою. Ті, хто любить цей корисний субпродукт, можуть приготувати ніжну і соковиту печінку в мікрохвильовій печі.

Покроковий рецепт

Отже, спочатку потрібно акуратно очистити від плівок і проток печінку, потім промити її у великій кількості прохолодної води, підсушити і нарізати не дуже великими брусками, кубиками…

Печінку посолити, заправити помідорами, подрібненими в брендере, коріандр. За бажанням печінку і соковиті помідори можна присипати сіллю і якимись додатковими спеціями.

Підготувати спеціальну скляну ємність для мікрохвильової печі, змастити її невеликою кількістю вершкового масла. Викласти в неї промаринованную печінку.

Після цього надіслати скляну ємність з печінкою в мікрохвильову піч і готувати під кришкою на найвищій потужності приблизно десять хвилин.

Промити помідори і нарізати їх тоненькими кільцями. Викласти нарізані овочі на тарілочку.

Перекласти ароматну печінку на блюдо і подавати її в теплому вигляді, присипавши все дрібно нарізаною зеленню.