Яловичі котлети з картоплею

Яловичі котлети з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, для приготування м’ясної основи для котлет підбираємо миску, в яку перекладаємо розморожений фарш.

Картопля має бути отварен заздалегідь (можна використовувати картоплю, що залишилася після приготування салатів, наприклад). Очищаємо картоплю, подрібнюємо її за допомогою терки.

Очищаємо ріпчасту цибулину, дрібно рубаємо її. Цибульну нарізку переправляємо до інгредієнтів в миску. Приправляємо компоненти м’ясної основи для котлет сіллю за смаком, підсипаємо меленого перчика, додаємо своїх улюблених спецій.

Інгредієнти ретельно вимішуємо. Основа для м’ясних котлет готова.

Чистими долонями формуємо круглі або овальні котлети. Перед смаженням обвалюємо їх у борошні.

Смажимо м’ясні котлети з картоплею на сковороді з двох сторін в розігрітій олії.

Готові котлети з м’ясного фаршу з картоплею подаємо до столу зі своїм коханим або переважним гарніром. У нас – макаронні вироби. Приємного всім апетиту!