200 грам маринованого Тофу,150 грам яловичини;20 грам свинячого сала;1 цибулина і зубець часнику;спеції;2 помідори.
Покроковий рецепт
1. Яловичину і свиняче сало перемеліть на м’ясорубці.
2. Цибулю і часник почистіть і подрібніть.
3. Обсмажте фарш на сковорідці і додайте овочі. За допомогою вилки розімніть фарш.
4. Помідори перебити в блендері. Додайте спеції і добре розмішайте. Змішайте інгредієнти і тушкуйте кілька хвилин.
5. Додайте маринований сир, тушкуйте ще 10 хвилин.
6. На тарілку викладіть фарш яловичини і Тофу. Перед подачею фарбуйте блюдо дрібно нарізаною зеленою цибулею.