Яловичина, тушкована з чорносливом

Яловичина, тушкована з чорносливом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

М’ясо нарізати шматочками (розміром з чорнослив), перекласти в глибоку миску. Додати сіль, мелений чорний перець, сік лимона, рослинне масло (1 ст. л.), все перемішати і залишити на 1-1,5 години маринуватися при кімнатній температурі. Чорнослив промити, залити теплою водою і теж залишити набухати на 1 годину.

Цибулю нарізати півкільцями, моркву нарізати кружальцями/полукружками (якщо велика).

М’ясо обсмажити на олії до золотистого кольору. Потім додати води, тушкувати під закритою кришкою близько 30 хвилин (при необхідності підливати воду). Потім, коли вода випарується і м’ясо буде полуготово, закинути цибулю і моркву, обсмажувати (близько ) 10 хвилин.

Додати чорнослив (разом з водою), тушкувати під закритою кришкою до готовності м’яса. При необхідності досолити, поцукрянити за смаком (я поклала 1 ч. л. цукру). Подавати з картоплею, прикрасивши зеленню.

Приємного апетиту!